Katica | HE UK

700 Ft

Az ujjbábokat a kéz bármelyik ujjára húzva használhatjuk.
Játékaink mosógépben 30 °C-on , kímélő programon moshatóak, centrifugázhatóak. Szárítógépben nem száríthatók. 1-es fokozaton vasalhatóak. Nem tartalmaznak olyan alkatrészeket, amelyek áztatáskor károsodnának. Az ujjbábokon nincsenek leválható alkatrészeket.

3 év feletti gyermek már önállóan bábozik és élvezi társai, szülei játékát. A kisebbek a szülő segítségével vesznek részt a bábjátékban. Méretűk miatt az ujjbábok CSAK SZÜLŐI FELÜGYELETTEL használhatóak.

Játékaink megfelelnek a higiéniai előírásoknak. A gyártás során nem használunk fel olyan természetes anyagokat, mint dió, mogyoró és apró magvak, valamint folyadékot.
Az alapanyagokat közvetlenül a gyártótól vásároljuk. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a gyártás során a bábok semmilyen szennyeződéssel ne találkozzanak.

Kategória:

Leírás

Ujjbábjaink saját tervek, technológia alapján készülnek kézműves technikával. Színviláguk változatos, a gyerekek érdeklődését felkeltik, értelmi – és érzelmi képességeik, kreativitásuk fejlesztésére szolgálnak. A bábjáték a magyar kultúrában nagy hagyományokkal rendelkezik. Játékaink a bábjátékot beviszik az otthonokba, iskolákba , óvodákba. Problémákkal küszködő gyermekek lelki fejlesztésében  nagy szerepet játszanak.

Alapanyagok:
Pamutplüss: 20 % PES, 80 % pamutplüss | Cérna: 100 % PES | Hímzőcérna: 100 % PES
Magyar alapanyagokkal dolgozunk!

Az ujjbábokon nincsenek leválható alkatrészek. Mosógépben kímélő programon moshatóak. Használati utasítást a bevarrt címke tartalmazza.Exclusive products

Special category of products