Királylány | HE 054

2900 Ft

A bábokat kézre húzva modern bábozási technikával ( hüvelyk, mutató – középső, valamint gyűrűs – kisujj megosztásban ) mozgatjuk. A bábok jobb kézre készülnek, de bal kézen is komfortosan használhatóak.
Játékaink mosógépben 30 °C-on , kímélő programon moshatóak, centrifugázhatóak. Szárítógépben nem száríthatók. 1-es fokozaton vasalhatóak. Nem tartalmaznak olyan alkatrészeket, amelyek áztatáskor károsodnának. A bábokon leválható alkatrészeket varrással, ill. ragasztással rögzítjük. Ezek leválasztása csak az alapanyag szándékolt rongálásával lehetséges.

Játékaink megfelelnek a higiéniai előírásoknak. A gyártás során nem használunk fel olyan természetes anyagokat, mint dió, mogyoró és apró magvak, valamint folyadékot. Az alapanyagokat közvetlenül a gyártótól vásároljuk. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a gyártás során a bábok semmilyen szennyeződéssel ne találkozzanak.
A hajjal (fonallal) készített bábok „frizurájából” gondos elkészítés ellenére is esetenként szálanként kihúzhatóak a szálak. A 3 év alatti korosztály számára nem, illetve csak SZIGORÚ SZÜLŐI FELÜGYELET MELLETT javaslom a megvásárlását!

Kategória:

Leírás

Kesztyűbábjaink saját tervek, technológia alapján készülnek kézműves technikával. Színviláguk változatos, a gyerekek érdeklődését felkeltik, értelmi – és érzelmi képességeik, kreativitásuk fejlesztésére szolgálnak.Kesztyűbábjaink saját tervek, technológia alapján készülnek kézműves technikával. Színviláguk változatos, a gyerekek érdeklődését felkeltik, értelmi – és érzelmi képességeik, kreativitásuk fejlesztésére szolgálnak.A bábjáték a magyar kultúrában nagy hagyományokkal rendelkezik. Játékaink a bábjátékot beviszik az otthonokba, iskolákba , óvodákba. Problémákkal küszködő gyermekek lelki fejlesztésében  nagy szerepet játszanak.

Alapanyagok:
Pamutplüss: 20 % PES, 80 % pamutplüss | Cérna: 100 % PES | Hímzőcérna: 100 % pamut | Szem : 100 % polystirol |  Fonal: 100 % acryl | Tömőanyag: vario SOFT farkasolt PES szál

A szemek csak igen erős (rendeltetésnek nem megfelelő használat) szakítással távolíthatók el, ami az anyag szakadását eredményezi.Használata: Bábjaink modern bábozási technikával használhatóak, a báb kezébe a hüvelyk, ill. gyűrűs – és kisujjat, a fejébe pedig a mutató- és középső ujjat dugjuk és így bábozunk. Ajánlott korosztály: 0-99 éves korig, az icipicik szülői felügyelettel és segítséggel örülhetnek bábjainknak.Exclusive products

Special category of products